parkeringsselskab
Reading Time: 2 minutes

Mange har nok et lidt blandet forhold til parkeringsvagter og kontrol af p arealer. For står man som den der virkelig mangler at finde en parkeringsplads, kan det være yderst irriterende, når man må vælge steder fra, fordi man ikke har en tilladelse til at holde der.

Står man derimod på den anden side og har et fast parkeringsområde der tilhører ens bolig eller arbejdsplads, så er det rigtig træls når uvedkommende tager parkeringspladserne og dermed gør det svært for dem der har førsteretten at finde et sted at holde.

Det behøver ikke blive så besværligt

Netop derfor er det tit rart at vælge et parkeringsselskab, som kan stå for at kontrollere at det kun er folk med et reelt formål der får lov til at parkere der. Så man ikke skal have irritationen over spærrede pladser af folk, som burde parkere andetsteds.

Måske du nu allerede kan se at et sådant valg vil medføre en masse ekstra arbejde for jer. Det kan være at du har et firma hvor der kommer mange skifte de kunder ind forbi eller at beboerne i jeres bygning ofte har gæster.

Det kan godt blive et værre hyr at skulle have nok gæstelicenser og få husket at give dem til en kunde eller gæster. Hvilket kan resultere i nogle uheldige og meget trælse bøder. Men alle disse tanker behøver du slet ikke at have, for nu til dags findes der et rigtig smart system indenfor parkeringskontrol. Det kaldes ANPG-teknologi.

Det betyder at hele kontrollen er blevet digitaliseret, så der ikke længere er behov for de her fysiske parkeringslicenser, der skal være i vinduet. Nu er det ved hjælp af bilernes nummerplade at parkeringsvagten finder ud af om de har lov til at parkere der. Du kan styre det hele gennem en app eller på din computer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *