Reading Time: < 1 minute

Som følge af nedlukningen af fitnesscentre er man i dag nødsaget til at træne hjemmefra. Dette kan være rigtig skidt for manges motivation, da det kan være svært at omstille sig til den nye og ofte mere simple måde at træne på.

Da mange træningsprogrammer kræver, at man har forskellige redskaber til rådighed, ender mange derfor med slet ikke at træne.

Dette kan dog på sigt vise sig at være rigtig dårligt for både det fysiske og det mentale helbred. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at opretholde din gode træning.

Ordentligt udstyr

Et vigtigt element i en god træning er ofte det anvendte udstyr. Da de fleste ikke har træningsredskaber i hjemmet, kan det derfor være en idé at få fat i nogle håndvægte og en yogamåtte. Hvis du plejer at være meget seriøs med din træning, er dette dog ofte ikke nok. For især bodybuildere og power liftere er den begrænsede adgang til maskiner og stativer en stor trussel mod deres muskelvækst og -styrke. I dette tilfælde ville det bedste simpelthen være at investere i for eksempel en justerbar bænk eller en squat rack. På denne måde kan man i det mindste opretholde resultaterne af den hårde, forudgående træning. Hvis du er interesseret i at købe en squat rack, kan du klikke her.

Beløn dig selv med amerikanske pandekager

For at gøre op for de ekstra kræfter, du skal bruge på at omstille dig til en anden træningsform, kan du belønne dig selv med en omgang lette og luftige amerikanske pandekager. Selvom det selvfølgelig er sundest at lade være, kan det være en god idé at forkæle sig selv lidt, især i disse hårde tider. Du kan her finde en lækker opskrift på amerikanske pandekager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *