motoriseret
Reading Time: 2 minutes

For 3 dage siden var jeg lige en lille tur nede og spise i på en restaurant i Kødbyen med nogle af mine bekendte.


Der var mange der kørte forbi mig på elektrisk løbehjul og vejene var overrendt med motoriserede køretøjer fx el cykler, elektriske longboards og el løbehjul. Til at begynde med blev jeg en smule indigneret, og ville mest af alt helst misbillige alle dem her, der lavede “unoder” i min verden. Hvordan kunne de have råd til at købe de her nye el løbehjul, og var løbehjulene egentlig nemme at køre på.


Da jeg kiggede nærmere efter så gik der nogle brandnavne igen på de her løbehjul, som de de unge mennesker kørte på! Måske skulle jeg selv prøve disse fartøjer, tænkte jeg så. Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min overraskelse at jeg kunne bruge en kampagnekode. Så derfor søgte jeg hurtig på TIER rabatkode, som var den applikation jeg havde fået sat op på min mobiltelefon.


Kort tid efter kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da rabatkoden virkede fint. Der er flere steder på nettet hvor de havde rabatkoder til el-løbehjul men der hvor jeg fandt en rabatliste, der var der også en del andre interessante rabatkoder man kunne benytte. Det er nok ikke den måde jeg vil bruge til daglig, men på ture til København downtown kan det stærkt anbefales!

Med børnene “ombord”

Hvorfor børn ikke skulle være med på de her sjove nyskabelser er et mysterium for mig! Ved at gøre tingene sammen så bliver det så meget hyggeligere! Dog så skal barnet være godt pakket ind og jeg skal sørge for at han kan holde varmen i sin Reima flyverdragt og godt pakket ind med tørklæder. Om mit barn så skal prøve et af de her segboards eller et motoriserede løbehjul er helt op til barnet selv. Men det er da utroligt at man ikke lejer segboards på samme måde som med el løbehjul. Til gengæld kan du her finde en guide til billige segboards, som burde være helt fine til lidt at fryse rundt i gården og haven! Hvis alt det nye halløj er lidt for meget for dig, så kan du gå rent retro og lave en sæbekassevogn. Det kan du nemt bygge og samlem med bunden fra en gammeldags barnevogn med alle 4 hjul, nogle brædder, søm, skruer og andet til at fæstne og samle vognen med, nå ja og næsten indlysende men alligevel også noget at styre sæbekassevognen med. Hvis det kan være til inspiration, så var det sådan at da vi byggede egen sæbekassevogn brugte vi faktisk en nedslidt chin-up-bar, der netop kunne fungere perfekt som en type styrefunktion til sæbekassevognen.


Så her er der masser af inspiration uanset om du skal vælge segboard, el løbehjul eller sæbekassebiler!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *