Reading Time: 2 minutes

Optimer løberesultaterne med den rigtige kost

En af de vigtigste faktorer til at opnå sine løbemål, et ønsket vægttab, eller forandre sin krop, er at have motivatonen i orden. Derefter er kosten den vigtigste ting at have på plads. Vi tænker oftest på mad som brændstof, men det er endnu vigtigere at tænke på mad som byggestenene. Efter løbetræningen skal du have den rigtige kost våde til at fylde energi lagrerne op, men også til at genopbygge de nedbrudte muskelfibre. Hvis du har brug for hjælp til at få en personlig kostplan, kan vi anbefale bodytreatment.dk.

 

Løbetræning for vægttab
De fleste har som jeg sikkert prøvet at stå på vægten og tænkt, så nu taber jeg mig altså! Herefter finder man en slankekur, frugtkuren, atkinson diæten, lav kulhydrat diæt osv. Man går i gang og som regel holder det i lige akkurat mellem 5 minutter og 3 dage før man har opgivet og er tilbage i de gamle vaner. Løbetræning er et godt tiltag for at tabe sig, men at kombinere den med en god kostplan og et træningsprogram der træner hele kroppen vil give optimalt resultat.
Hos Bodytreatment.dk har de en opskrift til en hurtig slankekur, og den er billigere end man skulle tro. Du kan få en personlig kostplan og/eller et træningsprogram fra kun 599 kr. disse er baseret på samtale med en specialist, der tager udgangspunkt i dit liv. Dertil kan du få hele forløb med ovennævnte kost- og træningsprogram, samt en personlig træner eller coach baseret på dit behov.

En personlig træner eller coach kan støtte dig i at holde motivationen oppe, når du føler trang til at gå tilbage til gamle vaner.
Løbetræning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *