ejendomsservice
Reading Time: < 1 minute

De fleste er bekendte med begrebet ejendomsservice, men hvad dækker det helt konkret over, hvorfor er det vigtigt, og hvordan finder man den rette samarbejdspartner?

Hvorfor skal man have ejendomsservice?

Ejendomsservice er en professionelt udført service, som vedligeholder ejendomme og fællesarealer. Opgaverne kan variere fra sted til sted, men formålet er altid at afhjælpe småproblemer samt skabe et renere og behageligere boligområde. Denne service bruges især i boligforeninger, hvor der er mange fællesarealer og forskellige opgaver, der skal varetages. Her kan det være afgørende at have en vicevært eller andre faste kontakter, hvilket vil give tryghed til både beboere og udlejere og dermed spare mange bekymringer.

Vælg én enkelt samarbejdspartner 

Det kan ofte være en stor fordel at vælge én samarbejdspartner, som kan tilbyde alle ydelserne, fremfor at skulle kontakte flere forskellige virksomheder. Udover at gøre hele processen mere overskuelig og ofte opnå et bedre tilbud, så er det også en fordel, at virksomheden lærer boligforeningens såvel som den enkeltes behov at kende. Prøv f.eks. http://www.gladejendomsservice.dk/, som er en sjællandsk virksomhed, der har kvalitet som førsteprioritet. 

Vælg kvalitet og få et godt tilbud

Det første step i opsætningen af ejendomsservice er at identificere, hvilke arbejdsopgaver du ønsker service til. Det kan være specifikke opgaver såsom en facaderens mod alger eller det kan være mere overordnet assistance såsom en handyman til akut opståede problemer. Når du har valgt, hvilke typer service du ønsker, gælder det om at finde en god og kvalitetsbevidst samarbejdspartner. 

Dette kan gøres gennem Google søgninger eller ved at spørge efter anbefalinger fra andre boligforeninger. Dernæst kontakter du virksomheden og får et godt og skræddersyet tilbud til lige netop din ejendoms behov. Sidste step går ganske enkelt ud på at smække benene op og med god samvittighed vide, at din ejendom eller boligforening er i trygge hænder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *