Reading Time: 2 minutes

Tilbage i 2009 lærte min fætter mig hvordan man bygger sine egne softguns. Det var i forbindelse med at jeg havde brug for at udrydde nogle fjender i en krig som foregik i min hjerne. Jeg er nemlig skizofren. Men Tobias, min fætter, var så venlig at vise mig sin samling af softguns og demonstrere hvordan man kan bruge dem til alt muligt. Vi gik ud i garagen og byggede vores egne softguns helt fra bunden. Man skulle bruge mange former for metal, og til min overraskelse også majsmel. Da vi var færdige skød jeg ham i knæet, for nu at se om han bare havde bundet mig noget på ærmet, eller om vores nye softguns rent faktisk virkede. Det gjorde de!

Derfor er jeg begyndt at lave mine egne våben fra bunden og jeg har lavet denne blog for at dele ud af min viden. Jeg håber der er noget i kan bruge. Der er to metoder. Nu skal jeg fortælle jer om forskellen:

I den første fremgangsmåde sætter man løbet på et håndtag og så putter man kugler ind, lige der hvor de skal sidde.

Fremgangsmåden med softguns

I den anden fremgangsmåde er det omvendt, man starter med at placere kuglerne og så skal man se om man kan bygge løbet udenom.

Begge eksempler er fine metoder, og der er bare noget særligt over at have sine egne softguns i hænderne, som man selv er ophavsmand- eller dame til.

Der er også stor forskel på de de kugler man bruger. Jeg kan allerbedst lide dem hvor de bliver til blomster lige inden de rammer modstanderen. Så begynder de også at spille musik og man forstår at det er bedre at elske end at føre krig. Men som sagt er krigen alligevel kun noget der sker i min bevidsthed, verden er i virkeligheden fuld af kærlighed, så man har måske slet ikke brug for softguns.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *