Reading Time: < 1 minute

Øver ikke at koste en formue at lave en makeover af et rum. Hvad end du gerne selv vil have noget nyt at se på, eller om du ønsker at have et pænere hjem at præsentere for dine gæster, så læs med videre her, hvis du gerne vil have nogle gode og brugbare tips til at lave makeover på budget.

Møbler af paller

Det vil være dyrt at skifte alle møblerne ud med nye møbler. Kan du leve med brugte møbler, kan du naturligvis godt give dig i kast med dette uden at springe budgettet. Det er også muligt at lave fede og praktiske møbler og hylder ud af paller.

God og billig maling

Fokuser på basen i rummet, da det er her, du med få midler kan skabe den største forandring. Find en farve, du godt kan lide og mal rummet. Bemærk, at lyse farver får rummet til at synes større, hvorimod mørke farver an få rummet til at synes mindre. Det kan dog give et flot og næsten royalt look, hvis du fx har en kongeblå væg med en kridhvid dørkarm. Denne farve er god til en enkelt væg i rummet, hvor du fokuserer på at dekorere den med elementer i lyse farver.

Billig maling behøver ikke at være dårlig maling. Læs mere her om et firma, der selv producerer sin maling til lave priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Sørg blot for at glansen også er korrekt på billig maling. Dvs. høj glans over 20 til køkken og bad og glans 5-10 i opholdsrum. Glans 20 kan også bruges på børneværelser.

Dekorer væggen med drivtømmer eller personligt designede plakater og køb nogle nye pyntepuder og hyggelig belysning. Derved har du lavet en makeover med billig maling og gratis eller billigt pynt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *