Reading Time: 2 minutes

Markedet for elcykler er stærkt på vej frem. Det er ikke længere bare for pensionister og ældre. Elcykler er for mænd og kvinder i alle aldre, og der er masser af sundhedsmæssige fordele ved at anskaffe sig en.  

En elcykel er bedre end ingen cykel

De fleste forbinder nok ikke elcyklen med motion. Motion kræver sved på panden, og det får man ikke på sådan en. Men undersøgelser viser, at selv lidt kan være godt for kroppen. På en elcykel vil du forbrænde ca. halvt så meget, som du gør på en almindelig cykel. Men du forbrænder stadig mere, end hvis du skulle tage bilen på arbejde.

En elcykel er god motion

Samtidig skal du huske, at du sparer på kræfterne, således at du ikke længere møder svedig til morgenmødet. Ud på eftermiddagen kommer du heller ikke udmattet hjem. Cykelturen føles mere overskuelig, myldretiden føles lettere, og der er pludselig ikke så langt hjem som tidligere. På den måde har du overskud til det, der er lidt sjovere, som for eksempel at løbe en tur før aftensmaden.

Prøv en elcykel i dag

Hos e-bikes kan du finde et stort udvalg af elcykler, der passer til lige netop dig. Herre- og damecykler, til ældre og yngre, endda ladcykler som er vældig populære til dem med en til flere børn. Udvalget bliver større år for år, mens teknologien udvikler sig.

Prøv en elcykel, før du køber. E-bikes har showrooms i København, Århus og Aabenraa, så uanset hvor i landet, du bor eller befinder dig, så har du rig mulighed for at prøve vores elcykler af. Du skal blot booke en tid, så sørger de for, at du får de bedste forudsætninger for at gøre et køb, der passer til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *