Reading Time: < 1 minute

Trænger du også til at få inspiration til nye måder at træne på? Indimellem kan man godt blive træt af, at det er de samme øvelser, man ender med at lave, hver gang træningsmåtten bliver hevet frem.

Hvis du også synes at du mangler lidt udfordring i din træning, eller bare har lyst til at sætte mere fokus på at få opbygget din muskelmasse, så burde du overveje at få fingrene i et vægtstangssæt. Det er den ultimative måde at få skruet op for din styrketræning.

Hvad er et vægtstangssæt?

Det kan være, at du ikke allerede har stiftet bekendtskab med det, men et vægtstangssæt bliver helt sikkert din nye bedste ven, når du kaster dig over din hjemmetræning.

Ganske enkelt består et vægtstangssæt af en vægtstang, der er udformet, så det giver et behageligt greb. Ofte er der nubret overflade på dele af vægtstangen, så du undgår at dine hænder glider under træningen.

Til vægtstangen hører et udvalg af vægtskiver, hvis vægt kan variere, så du har mulighed for at tilpasse vægtstangen, til den øvelse du ønsker at lave, og den styrke din krop har.

Lad dit udstyr følge dig gennem din udvikling

Du kan både bruge vægtstangssættet til at træne din overkrop og underkrop. Muligheden for at udskifte vægtskiverne på din vægtstang, gør at du både kan lave tunge øvelser for de store muskelgrupper, men også kan fokusere på de mindre muskler.

Vægtstangen kan bruges både af garvede bodybuildere og komplet nybegyndere. Du har mulighed for at blive ved med at sætte flere skiver på, og dermed øge kiloene, i takt med at din krop bliver stærkere. Dette gør også at en investering i en vægtstang, kan give dig træningsudstyr, som du kan blive ved med at bruge langt ud i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *